Unutulmaz Anılar İçin Özel Tasarım Telefon Kılıfı Modelleri!

1 ay önce A. Baspinar 168
Unutulmaz Anılar İçin Özel Tasarım Telefon Kılıfı Modelleri!

Telefon kılıfı tasarla seçeneğimiz ile kendinize ait, özgün bir tasarım yapabilecek ve keyifli bir kullanım gerçekleştirebileceksiniz. Öyleyse siz de tasarıma başlayın!

Telefon kullanımı artık neredeyse herkes için geçerli olmuş bir durumu içermektedir. Bu durum çerçevesinde kılıf arayışı ve özgün bir kılıf kullanma isteği herkes için geçerlidir. Fakat bu kadar çok telefon kullanıcısı olduğu düşünülürse özgün ve farklı bir model bulmanın ne kadar zor olabileceğine de kanaat getirilebilir.

Öyleyse gayet mantıklı bir şekilde kendin tasarla butonundan faydalanılabilinir ve özgün, kendinize ait kimsede göremeyeceğiniz bir kılıf tasarlanabilir. Kılıfı tasarlarken neyden esinleneceğiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmış bir durumdur. Hayal gücünüzde adeta bir keşif yaparak sorunsuz bir tasarım ile karşılaşmak olduça kolaydır. 

Kişiye Özel Telefon Kılıfı Tasarla!

Telefon için özel bir kılıf tasarlamak mutlaka bu sunmuş olduğumuz ayrıcalıklı hizmetten faydalanın! Bu ürünümüz oldukça iyi bir hediye fikri olabilirken aynı şekilde kendiniz için yapabileceğiniz bir sürpriz niteliğinde de olabilir. Komik anı olan bir durumu veya özel bir hatırayı, kılıflara taşıyıp aileniz ile veya arkadaşınız ile takım oluşturacak şekilde de kullanmayı seçebilirsiniz. 

Kendin tasarla fikirleri ve ile sorunsuz bir süreç atlayabilir ve aynı zaman içerisinde de hediye verdiğiniz kişinin hatıra çizelgesine kazılabilirsiniz. Unutulmaz bir hediye ve unutulmaz bir anı oluşacak kupaları sizler neden tasarlamıyorsunuz? Öyleyse birkaç tasarım fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Acaba nasıl tasarımlar yapılabilir ve nasıl ilerleme sağlanmalıdır? Hadi öyleyse sıralayalım!

1- Telefon Kılıfı Üzerine Özel Bir Anınızı Bastırın!

Özel bir anınızı ve hatıranızı bastırabilir ve kendin tasarla yöntemlerini en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Hatıranızın görselini paylaşabileceğiniz gibi aynı zamanda da o anı özgün değişiklikler ile farklı bir hale getirebilirsiniz.

En özel anınızı bastırarak paylaşım sağlayabilecek ve sorunsuz bir hediye verebileceksiniz. Bu hediyeyi eğer bir arkadaşınıza veya sevgilinize vereceksiniz beraber bulunduğunuz bir görseli paylaşmak oldukça mantıklı ve hoş bir hareket olacaktır.

2- Evcil Hayvanınız ile Karenizi Tasarlayın!

Evcil hayvanınız varsa beraber çekinmiş olduğunuz bir kareyi ve anıyı tasarlayıp bastırabilirsiniz. Böylelikle oldukça keyifli ve hoş bir hareket yapmış ve unutulmaz bir anı bırakmış olursunuz. Evcil hayvanınızın karesini anime karakterine çevirip de bastırmanız mükemmel bir sonuç ortaya çıkaracaktır.

3- Telefon Kılıfı Üzerine Evcil Hayvanınız ile Anime Karakterinizi Bastırın!

Evcil hayvanınızın anime karakterini gerçekleştirmek belirli programlar ve uygulamalar aracılığı ile mümkün olan bir durumdur. Anime karakterler hem çok farklı hem de çok eğlenceli bir görünüm oluşturur. Üstelik tasarım ve özgün hareketlendirmeler ile de ömür boyu saklayabileceğiniz bir hatıra ürünü oluşmuş olur.

4- Bir Özlü Söz Bastırın!

En sevdiğiniz özlü sözü veya motive edici bir dörtlüğü kılıfınıza bastırmak oldukça mantıklı bir fikir olacaktır. Hiç elimizden düşürmediğimiz telefonların kılıfında motive edici ve mutlu eden bir söze sahip olmak çok mutluluk verici olacaktır.  

5- Yıldız Haritanızı Tasarlayın!

Yıldız haritanızı belirleyerek baskısını bastırabilir ve kılıfı büyük bir mutlulukla kullanabilirsiniz. Yıldız haritası size özel ve yalnızca size ait olan bir görsele işaret eder. Bu görsel ile özgün bir tasarıma sahip olmak keyif verici olacaktır.

6- Spotify Telefon Kılıfı Tasarla!

Spotify kılıf tasarlama ile de mükemmel sonuçları ortaya çıkarabilirsiniz. Spotify kılıf; en sevdiğiniz müzik ve fotoğraf birleşimi ile ortaya çıkan bir karedir. Bu kareye sahip olmak da son derece mutluluk verici olur. 

7- Telefon Kılıfı Üzerinde Sanatsal Bir Tablo Çok Hoş Duracaktır!

Sanatsal bir tabloyu kılıf üzerine bastırmak yine vizyoner bir çizgi oluşturmak ile beraber mutluluk verici olacaktır. Sanatsal tabloyu farklılaştırabilir ve daha özgün bir tasarıma dönüştürebilirsiniz.

8- En Sevdiğiniz Çizgi Film Karakterini Tasarlayın!

En sevdiğiniz ve favori karakteriniz olan çizgi film karakteri ile kılıfınızı da tanıştırın. Çizgi film karakterini tasarımlar ve değişiklikler ile daha da özgünleştirebilir ve böylelikle oldukça tatlı bir hale getirebilirsiniz.

9- Evcil Hayvanınızın Patisini Telefon Kılıfı Üzerine Bastırabilirsiniz!

Evcil hayvanınızın pati resmini ve izini kılıfa bastırmak da yine çok orijinal ve güzel bir fikirdir. Böylece çok hoş bir anının yanı sıra değerli bir armağan da kendinize vermiş olursunuz. 

10- Kendi Sloganınızı Telefon Kılıfı ile Oluşturun!

Kendinize ait kendi sloganınıza oluşturmayı hiç düşündünüz mü? Eğer cevabınız hayırsa mutlaka düşünmelisiniz. Çünkü son derece keyifli ve hoş bir görünüm ile ürün ortaya çıkacaktır. Kendi sloganınızı oluşturup tasarlamak ve farklı şekil ve renklerde kılıfa bastırmak çok hoş olacaktır. 

Telefon Kılıfı Özel Tasarım Siparişi Nasıl Verilir?

Sipariş oluşturmak için öncelikle beğenmiş olduğunuz bir kılıf seçmeniz gerekir. Kılıf çeşidi, malzemesi ve boyutu bu aşamada belirli olan ve kategorize edilen bir hususu içermektedir. Tercih etmiş olduğunuz ürünün üzerine tıklamanız ile yapacağınız işlemler için özel bir sayfa açılacaktır.

Buradan eğer kendin tasarla kısmını tercih ederseniz tasarım yapabileceğiniz bir tasarım editörü ile karşı karşıya kalacaksınız. Tasarım editörü size bu noktada son derece yardımcı olacaktır. Tasarım editörünün size sunmuş olduğu ayrıntılar ve sorumluluklar ile kolay bir şekilde işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Metin ekle, soya ekle, şablonlar, şekil ekle ve katmanlar ayrıntıları ile birlikte başarılı bir tasarıma imza atmanız mümkündür. Buradan dilediğiniz bir görseli dosya indir kısmından ekleyebilir ve üzerinde de özgün değişiklikler yapabilirsiniz. 

İşlemleriniz tamamlayıp tasarımı bitirmenizin ardından 3d ön izleme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Bu seçenek ile tasarlamış olduğunuz kupanın 3D hali ile karşılaşırsınız. Böylelikle tasarım nasıl görünecek ve nasıl bir kupa elinize gelecek görürüsünüz ve herhangi bir kuşkuya gerek kalmaz.

Grafiker tarafından onay almanızın ardından artık siparişinizin diğer aşamalarına geçiş yapabilirsiniz. Adres bilgileriniz ve ödeme bilgileriniz eksiksiz bir şekilde girilmelidir. Tüm bilgiler doğru bir şekilde girildikten sonra ise kupanız elinize ulaşmak için yola çıkacaktır. 

Kargo sırasında herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmamak adına oldukça sağlam bir ambalajlama ve kargo yöntemi kullanılır. Elinize ulaşan ürün en kısa zamanda en sorunsuz şekilde ulaşır. Özel tasarım telefon kılıfı siparişi bu şekilde verilir. Telefon kılıf modelleri ise şu şekildedir:


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade