Kişiye Özel Kupa Tasarımları ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

3 ay önce A. Baspinar 188
Kişiye Özel Kupa Tasarımları ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Kişiye özel kupa tasarımları ile sevdiklerinizi şaşırtmaya ve eğlenceli bir kahve keyif yapmaya ne dersiniz? Eğer cevabınız evetse baskiyap.com ile tanışın!

Kişiye özel tasarımların ürünlere ve hediyelere dönüştüğü bir adres içerisinde sonsuz bir hayal gücü ile mükemmel tasarımlar ortaya çıkabilir. Konsept gereği kendinizin tasarlamış olduğu, tasarımcı olduğunuz ürünleri sizlerle buluşturuyoruz.

Kolay bir şekilde üretim işlemlerinin gerçekleşmesi ile size zorluk çıkmadan basitçe tüm işlemler sonlandırılmaktadır. Özel kupa tasarımları ile kupanızı biz, baskınızı siz tasarlıyorsunuz. Peki ya ne gibi tasarımlar yapılabilir?

Kişiye Özel Kupa Tasarla ve Kendi Tarzını Konuştur!

Kişiye özel hediyeliklerde ve eşyalarda dikkat edilen bir unsur; özel tasarımı hitap edeceğiniz kişiye göre değiştirebilmenizdir. Tasarımları hayal gücünüzün keşfi ile tamamladıktan sonra bize sistem üzerinden iletmeniz yeterlidir. Böylelikle kolay bir şekilde kupa üretim aşamalarına başlamış da olursunuz.

Kupa üretimi için en başta tasarımın belirli olması ve örneklerinin, boyutunun seçilmiş olması gerekir. Kupa boyutları ve özellikleri de çeşitlerimize göre tercih edebileceğiniz bir konudur. Haricinde ise tasarımları siz tamamen kendi seçi ve kararınıza göre bize iletmektesiniz. 

Bu ürün çok iyi bir hediye fikri olabilirken aynı zamanda kendinize yapacağınız bir sürpriz de olabilir. İroni bir durumu veya özel bir anı kupalara taşıyıp ailecek veya arkadaşınız ile takım şeklinde de kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kupa Bardak Tasarımlar ile Tanıştın mı? Kendin Tasarla Fikirleri!

Kişiye özel tasarım çeşitleri ile kupaların birleşmiş halini gördünüz mü? Eğer doğum günü, yılbaşı, özel gün, sevgililer günü, evlilik yıl dönümü ve diğer kutlamalar için farklı ama size özgün bir fikir arıyorsanız özel tasarımlı ürünler tam size göredir.

Kendin tasarla fikirleri ile sorunsuz bir süreç atlayabilir ve aynı zaman içerisinde de hediye verdiğiniz kişinin hatıra çizelgesine kazılabilirsiniz. Unutulmaz bir hediye ve unutulmaz bir anı oluşacak kupaları sizler neden tasarlamıyorsunuz? Öyleyse birkaç tasarım fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Acaba nasıl tasarımlar yapılabilir ve nasıl ilerleme sağlanmalıdır? Hadi öyleyse sıralayalım!

1- Sevdiğin Kişinin Resmi ile Kişiye Özel Kupa

Doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, sevgililer günü hediyesi ve daha birçok diğer özel günlerde aranan hediye fikirleri herkes için zor bir tercihtir. Aslında sevdiğinize hediye almak her ne kadar güzel olsa da o hediyeyi seçmek ve özel olması için bir fikir bulamamakda bir o kadar zordur.

Fakat bu durum için özel tasarım fikirleri kurtarıcı olur. Çünkü tasarımlar özgün ve size ait parçalar taşır. Sevdiğiniz kişinin resmini, güzel bir fotoğraf karesini ilgili uygulamalarda düzenleyerek kupa tasarımı için kullanabilirsiniz.

2- En Özel Anınızı Bastırın!

En özel anlar ve anılar elbette ki sizin bileceğiniz ve hafıza belleğinizde depoladığınız bir durumdur. Sizler de en özel anlarınızdan bir parçayı paylaşabilir ve tasarla aşamalarından geçirerek sunabilirsiniz. Sunuş yaptığınız için de son derece güzel bir hatıra olarak saklayabileceğiniz bir ürün olarak katacaktır.

3- Eğlencenizi Konuşturun ve Sloganlı Logo Bastırın

Eğer bu kupa alma fikri kendinizi mutlu etmek için ise tam size göre mükemmel bir fikrimiz var. Bu fikir; kendinize ait aslında kendinizi tanımlamak da kullandığınız kavramlara ve benzetmelere ait bir fikirdir.

Kendiniz ile ilgili düşündüğünüz bir olguyu ve düşünceyi tasarıma dökmek ve bunu logo, slogan haline getirmek kendi ironik markanızı oluşturmuş gibi olacaktır. Oldukça eğlenceli olacak bu kupa aynı zamanda kendinizi de mükemmel iyi hissettirecektir.

4- Evcil Hayvanınız ile Beraber Olduğunuz Bir Kareyi Kişiye Özel Kupa ile Tasarlayın!

Evcil hayvan arkadaşlarımız oldukça sevgi dolu ve şirin canlılardır. Bu canlılar ile her sahiplenicinin mutlaka özel anılarını paylaştığı kareler vardır. Bu kareleri paylaşabilirsiniz ve kupa için tasarlayabilirsiniz.

5- Anime Karakterinizi Bastırmayı Düşündünüz mü?

Anime karakterinizin nasıl görüneceğini hiç düşündünüz mü? Eğer böyle bir merakınız varsa mutlaka anime dönüştürücü web sitelerinin kullanarak fotoğrafınızı dönüştürmelisiniz. Oldukça keyifli olacak bu işlemi de bir kupa da uzun seneler boyunca saklamak isteyebilirsiniz.

6-Evcil Hayvanınızın Patisini Bastırın ve Sihirli Kelimeleri de Tasarlayın!

Evcil hayvanınız ile tasarlayacağınız bir resim haricinde de hayvanınızın patisini bastırabilirsiniz. Patiyi bastırmanızın ardından belirli konumlara evcil hayvanınızın ismini veya onu çağırırken kullandığınız sihirli kelimeleri ekletebilirsiniz.

7- Çok Beğendiğiniz Bir Özlü Sözü Bastırabilirsiniz!

Çok beğendiğiniz bir özlü söz mutlaka vardır. Hayatımın modunu oluşturan ve bana mükemmel motivasyon veren bir sözünüz olmalı! Eğer yoksa da hemen genel bir araştırma yaparak bir söz seçmelisiniz. Bu sözü Kupanıza bastırmak ve günlük hayatta sıklıkla kullanmak son derece keyif verici olacaktır.

8- Beğendiğiniz Bir Sanatsal Çalışmanın Üzerinde Ufak Değişimler Yapmak Yine Özgün Olacaktır!

Beğenmiş olduğunuz bir sanatsal çalışma varsa üzerinde ufak değişiklikler ile özgünleştirmek koşuluyla baskı işlemine aktarmak çok hoş olacaktır. Oldukça keyifli hissettirecek bir kupa tasarımı olacak ve rasyonel bir çizgi taşıyacaktır. 

9- Arkadaşınız ile En Çok Sevdiğiniz Çizgi Film Karakteri veya Diyaloğunu Tasarlayın!

Beraber kullanabileceğiniz bir hediyeye ulaşmak için en sevdiğiniz çizgi film karakteri ile o film karakterinin diyaloğunu bastırabilirsiniz. Bu basma işlemini tamamlamak için belirli tasarım programlarından yardım alabilirsiniz. 

10- Spotify Bardağı Tasarla!

Spotify kalıbı doğrultusunda bir şarkıyı seçerek yine fotoğraf ile birleştirebilirsiniz. Böylece son derece şık ve özgün bir tasarıma yine kavuşmuş olacaksınız. 

Kişiye Özel Kupa Tasarım Siparişi Nasıl Verilir?

Sipariş oluşturmak için öncelikle web sitemiz üzerinde dilediğiniz kupa modelini, boyutunu ve cinsini seçmeniz gerekir. Her boyut ve çeşide göre ayrı bir fiyat belirlenmiştir. Fakat fiyatlar çok afaki farklılıklar da sunmaz.

Seçmiş olduğunuz ürün içeriğinde kendin tasarla kısmına tıklamanız gerekir. Tasarım editörü karşı ekranınıza çıkacaktır ve buradan şablon ekleyerek, metin ekleyerek, katmanlara dikkat ederek bir tasarım oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise 3D ön izleme ile oluşacak modelinizin ve kupanızın bir modelini görürsünüz. Devamında da grafiker onayı almanız işlemlerin başarılı bir şekilde ilerlediğine dair kanıt olacaktır. 

Sipariş oluşturmak için adres bilgilerinizi ve ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekir. Belirtmiş olduğunuz adresinize ürün, herhangi bir arar uğramadan kolay bir şekilde ulaşım sağlayacaktır. Kupanız bir sorun yaşamasın diye korunaklı bir şekilde ambalajlanmakta ve kargolanmaktadır. Ve böylece kişiye özel kupa siparişinizi tamamlamış olursunuz. 


Posted In: Kişiselleştirilebilir Ürünler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade