Erkek Sevgiliye Hediye +5 Hediye Önerisi

2 hafta önce A. Baspinar 73
Erkek Sevgiliye Hediye +5 Hediye Önerisi

Erkek sevgiliye hediye fikirleri, özel günlerin yaklaşmasıyla veya içimden geldi hediyesi alınmak istendiğinde oldukça araştırılan bir konudur. Hayatınızdaki erkeği şımartmak ve iyi hissettirmek adına tercih edeceğiniz bu hediyeler, günü güzelleştirmekle birlikte unutulmaz anlara da imza atmaktadır. Bu doğrultuda seçeceğiniz erkek sevgiliye hediye fikirleri şu şekildedir!

Özel Günler için Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri!

Sevgililer günü, doğum günü veya yıl dönümü çiftler için özel anlama sahip günler arasındadır. Böylesine anlamlı günlerde hediyeler, romantik bir akşam yemeği gibi detaylar ön plandadır. Biricik sevgiliniz için bu günlerde anlamlı ve manevi değeri yüksek hediyeler tercih etmelisiniz. Onu düşündüğünüzü ve her daim yanında olduğunuzu gösteren erkek sevgiliye hediye fikirleri ise şunlardan oluşmaktadır:

Love Tasarımlı Tekli Fincan

Love Tasarımlı Tekli Fincan

Sevgiliniz kahve, çay veya meşrubat içmeyi çok seviyorsa bu hediye tam da onun içindir. Aşk tasarımlı kupa sayesinde sizin kalbinizin yansımasını bardağında hissedebilmektedir. 14 Şubat temalı fincanın yanında:

  • Aşk tasarımlı T kulplu fincan 
  • Kişiye özel penguen çift tasarımlı kupa
  • I Love You detaylı kedi kupa
  • Kaktüs detaylı aşk tasarımlı kupa

Gibi birçok kupayı da satın alabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye fikirleri denildiğinde işlevselliğin önemi artmaktadır. Ofiste, evde veya okulda kullanması adına bu özel hediyeyi sevgiliniz için onun beğenisine göre özelleştirebilirsiniz. 

Kişiye Özel Slim Parlak Siyah Metal Çakmak

Kişiye Özel Slim Parlak Siyah Metal Çakmak

Çakmak, özel günlerin sevilen bir hediyesidir. Özellikle de bunu sevgiliniz için özel tasarladıysanız manevi değeri katbekat artmaktadır. Kişiye özel çakmak denildiğinde erkek sevgiliye hediye olarak seçebileceğiniz türler şu şekilde sıralanmaktadır:

ERKEK SEVGİLİYE HEDİYE

 

Manyetolu Siboplu Çakmak

Gümüş veya Gold ejderha başlı manyetolu çakmak

Şarjlı ve alevsiz çakmak

Slim metal çakmak

Şarjlı, alevsiz ve dokunmatik çakmak

Yana kaydırmalı pürmüz kişiye özel çakmak

Muhtar çakmak

Spektrum çakmak

Klasik şıklığı bir arada sunan bu hediyeyi, erkek arkadaşınız için kişiselleştirebilirsiniz. Onun adını soyadını bastırabilirsiniz, onun için özel bir görsel tasarımı yapabilirsiniz veya bir not bırakabilirsiniz. Genç erkek hediye denildiğinde de akla gelen bu hediye, erkekler için ideal bir seçimdir. 

Kişiye Özel Pleksi Spotify Plak

Kişiye Özel Pleksi Spotify Plak

Müzik için ruhun gıdası tanımı yapıldığı göz önüne alındığında, sevginizin de ruha iyi geldiğini bir plak ile somutlaştırabilirsiniz. Son zamanlarda erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde ön plana çıkan bu hediyede sevdiğiniz bir müzik ve ikinizin fotoğrafı yer almaktadır. 

Fotoğrafınız, sanki şarkının albüm kapağıymış gibi tasarlanır. Bununla birlikte ikiniz için anlamlı ve özel bir şarkının Spotify kodu da bu plakta yer alır. Bu kodu okutarak şarkıyı dinlemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda özel bir hediyeye de göz kırpmış olursunuz. 

Kişiye Özel Kovboy Karikatür Biblo

Kişiye Özel Kovboy Karikatür Biblo
Kişiye Özel Kovboy Karikatür Biblo

Erkek sevgiliye hediye fikirleri denildiğinde esprili, değişik ve güzel bir hediye arayışındaysanız bu karikatürlü biblolara göz atmalısınız. Karikatürlü bibloları mesleğe, kişiye, çifte veya ailelere uyarlayabilirsiniz. Örneğin sevgiliniz öğretmense doğrudan mesleğini de barındıran bir biblo tasarımı yapabilirsiniz. 

Meslek dışında ikinizin fotoğrafını da karikatürlü biblo olarak tasarlayabilirsiniz. Birçok farklı model ile biblonuzun görünüşünü ve duruşunu seçebilirsiniz. Manevi değeri yüksek, esprili ve düşünceli bir hediye ile sevgilinizin masasında yerinizi alabilirsiniz. 

S-Link 10000Mah Powerbank 2 Kişiye Özel - Siyah

S-Link 10000Mah Powerbank 2 Kişiye Özel - Siyah

Powerbank, günlük yaşamda çoğu kişinin en çok ihtiyaç duyduğu teknolojik aletler içerisindedir. Bir erkeğe alınabilecek manevi hediyeler denildiğinde kişiye özel powerbank sizlere yardımcı olmaktadır. Sevgiliniz için seçebileceğiniz Baskıyap powerbank çeşitleri şunlardan oluşmaktadır:

  • LCD göstergeli, led ışıklı powerbank
  • S- link powerbank
  • Kablosuz Şarj Cihazı Kalemlikli Masa Lambası
  • Kablosuz Şarj Cihazı Fan Eklentili ve Kalemlikli Masa Lambası
  • Şarj kablolu powerbank

Bu powerbank çeşitlerini sevgilinize uyarlayıp, onun için tasarlayabilirsiniz. Teknoloji ile donatılmış bu ürünler sayesinde gündelik hayatta hiç sorun yaşamadan sevgilinizle olan iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde powerbank, ayrı bir değere sahiptir. 

Kişiye Özel Mini Tişört Araba Süsü

Kişiye Özel Mini Tişört Araba Süsü

Bu hediye ise arabasına değer veren ve arabasında aksesuar kullanmayı seven sevgililer için en ideal hediyedir. Mini tişört araba süsü ile sevgilinize güzel hatırlatmalar, tasarımlar ve hatıralar bırakabilirsiniz. Bununla birlikte eşinize de hamilelik haberinizi vermek için mini tişört araba süslemesi yapabilirsiniz. 

Dikkatli kullan, hep seninleyim, ben yoksam sağ koltuğunda tişörtüm otursun diye aldım şeklinde esprili bir dille hediyenizi sunabilirsiniz. Dilediğiniz şekilde tasarlayacağınız mini tişört araba süsü, arabasını seven erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde vazgeçilmez niteliktedir. 

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye özel araç plakalığı ile sevgilinizin aracını özelleştirebilirsiniz. Araba, erkekler için önemli bir unsurdur. Bundan dolayı da arabalarında aksesuar veya çeşitli tasarımlar kullanabilirler. Araç plakalığı da tasarım gerektiren bir dış aksesuardır. Plakalığın altına sevgilinizin adını soyadını, ikinizin adını veya soyadını bastırabilirsiniz. Arabasına her baktığında sizden bir parça görmesini sağlayacak bu hediye sayesinde aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. 

Sarı Ajanda Kupa Kalem Set

Sarı Ajanda Kupa Kalem Set

Erkek sevgiliye hediye fikirleri içerisinde bu set avantajlarıyla kendini belli etmektedir. Bu sette sevgiliniz için defter, kalem ve kupa tasarımı yapabilme şansı elde edebilirsiniz. Sevgilinizin adını soyadını veya onu motive edecek cümleleri bu sete taşıyarak, sevgilinize desteğinizi ve duyduğunuz güveni her daim belli edebilirsiniz. 

Sık Sorulan Sorular

Erkek sevgiliye hediye denildiğinde herkesin aklına birçok soru ve cevap gelmektedir. Bu doğrultuda erkek sevgiliye hediye fikirleri hakkında sık merak edilenler:

Bir Erkek En Çok Hangi Hediyeyi Sever?

Unutulmayacak manevi hediyeler erkeklere oldukça cazip gelmektedir. Bu doğrultuda saat, kupa, çakmak, tişört gibi hediyeler tercih edebilirsiniz. 

Erkeğe Ne Hediye Alınırsa Mutlu Olur?

Gümüş kolye, bileklik, saat, araç aksesuarları, ofis ürünleri veya kılıf gibi hediyelerle hayatınızdaki erkeği mutlu edebilirsiniz. 

Erkekler Manevi Hediyeleri Sever mi?

Düşünülmek ve anlamlı hissetmek herkesi mutlu etmektedir. Bundan dolayı da erkekler için seçeceğiniz hediyenin manevi gücü, maddi boyutunun her daim üstünde yer almaktadır. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade