Edebiyat Öğretmenine Hediye Olarak Ne Alınır? +5 Hediye Fikri

1 ay önce A. Baspinar 81
Edebiyat Öğretmenine Hediye Olarak Ne Alınır? +5 Hediye Fikri

Edebiyat öğretmenine hediye olarak alacağınız seçenekler hem şık hem uygun fiyatlı hem de kişiye özel tasarım imkanı bulunan anlamlı hediyeler olmalıdır. En çok zaman geçirdikleri okul ortamında kullanacakları ve her zaman elinin altında tutacakları Edebiyat öğretmenine hediye fikirleri için aşağıdan yardım alabilirsiniz. 

Edebiyat Öğretmenine Hediye Önerileri 

Lise yıllarında en önemli dersi anlatan bu değerli kişilere şık, özel ve kullanışlı hediye arayışı içindeyseniz doğru adrestesiniz. Nazım Hikmeti, Necip Fazıl’ı, sizlere sunan değerli varlıklar olan Edebiyat öğretmenine hediye fikirleri şunlardır; 

1 - Edebiyat Öğretmenine Hediye Kutusu 

Bireysel kullanım için oldukça elverişli olan Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler arasındadır. Hem şık görünümlü hem de işlevsel kullanıma sahip olan bu kutu içerisine öğretmen kitap hediye notu da ekleyebilirsiniz. Kalp desenli bu kutular 10 farklı boyutta olup dilediğiniz boyutu seçebilirsiniz. Ayrıca bu kutuların özellikleri şöyledir; 

  • 2 mm kalınlığında sert mukavvadan oluşmaktadır.
  • Nem, ısı ve güneş ışınlarına karşı oldukça dayanıklıdır.
  • Özel eşya, takı gibi Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler vb. koyarak hediyenizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.
  • Edebiyat öğretmenine hediye için el işçiliği özellikteki bu ürün, kişiye özel tasarımlardan biridir.
  • Kapak tasarımında kalp olması da özellikle bayan öğretmenlere verilecek en güzel seçeneklerden biridir. 

2 - Kişiye Özel Kupa ve Bardak Altlığı

Hem şık hem de Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler içinde en uygun fiyat seçeneği ile en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Her baktığında sizi hatırlatacak hediye istiyorsanız kişiye özel olan bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Ürünün tasarım özellikleri şöyledir; 

 

    KalpliKişiye Özel Kupa ile Bardak Altlığı 

Kalpli Kupa Özellikleri 

Bardak ağzı 8 cm 

Yükseklik 9,5 cm

Kaliteli seramik malzeme

Yüzeyi beyaz ve içi kırmızı 

Sağlığa zararlı kimyasal barındırmayan özellik 

Kalpli Bardak Altı Özellikleri 

9,5 - 10,5 cm boyut

3 mm kalınlığında

Işık, ısı ve neme karşı dirençli

Dekoratif ve estetik

Üzerine fotoğraf, baskı veya metin ekleme özellikli 

3 - Kişiye Özel Öğretmen Karikatür Biblo 

İster kadın ister erkek edebiyat seven birine hediye önerisi arıyorsanız bu hediye hem anlamlı hem de özel tasarım olmasıyla farklılık göstermektedir. Aydınlık meşalesi Edebiyat öğretmenine hediye fikirleri arasında sıradan hediyelerden farklı olması da dikkat çekmektedir. 

Bütçe yormayan fiyatı ile genişliği 10 cm, yüksekliği 20 cm olan biblo üstüne Edebiyat öğretmenine doğum günü mesajı gibi anlamlı sözler de yazdırabilirsiniz. Ürün 3 mm kalınlığında ahşap levha üstüne yapılmıştır. 

4 - Edebiyat Öğretmenine Alınacak Hediyeler: Puzzle Yapboz 

Son dönemlerde Edebiyat öğretmenine hediye grubundaki bu ürün şık görüntüsü yanında dikkat çeken tasarımı ile farklı seçenekler arasındadır. Parlak yüzeyli ve dekoratif olan ürünü subliminal baskı tekniğine uygun şekilde Edebiyat öğretmenine hediye altında kişiye özel fotoğraf ile daha anlamlı hale getirebilirsiniz. 

5 - Kişiye Özel Radyo 

Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler arasında kadın ya da erkek fark etmeksizin en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Özellikle nostaljiyi ve şiir yazmayı seven birine hediye arıyorsanız bu hediye tam size göredir. 

Işıklı ve ahşap görünümü ile hem şık hem de uygun ölçüde dekoratif olması istenilen her yere götürmeyi de kolaylaştırır. Edebiyat öğretmenine hediye olarak alacağınız radyonun tasarım özellikleri şöyledir; 

  • Tablet, telefon gibi akıllı cihazlara uzaktan bağlanabilir.
  • Ses ayarını hoparlör sistemi sayesinde halledebilirsiniz.
  • Arka tarafında harici bellek kısmı bulunur.
  • Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler içinde bulunan bu hediye Türkçe ve İngilizce müzik listesine imkan tanır.
  • Ahşap tasarımı kaymaya engel olur. 

6 - Siyah Ajanda Termos ve Kalem Seti

Set halinde satılan Edebiyat öğretmenine hediye fikirleri içindeki bu ürün, başka hediyeye gerek bırakmayacak özelliklere sahiptir. Estetik olarak güzel görünümün yanında oldukça uygun fiyatıyla Baskı Yap sitesinde sizleri beklemektedir. İster erkek isterseniz de bayan öğretmene kişiye özel anı defteri ile birlikte de verebilirsiniz. 

7 - Edebiyat Öğretmenine Hediye: Ajanda 

Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler içinde belki de en basit ama en anlamlı kişisel ürünlerden biridir. Sevgiliye ajanda olarak da kullanacağınız hediyenin günlük koşuşturma esnasında unutulan bütün notları ya da ders içi yapılması gerekenleri, üzerine fotoğraf da ekleterek yaptırabilirsiniz. 

Sıkça Sorulan Sorular 

Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler hem bütçe dostu fiyatı hem de kişiye özel tasarımsal özellikleri ile farklı seçenekler içermektedir. Sizler de Edebiyat öğretmenine hediye konusunda kararsız kaldı iseniz ve uygun bütçeli hediye arıyorsanız Baskı Yap sitesinin hediyelik ürünlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki sorulardan da öneri alabilirsiniz. 

1 - Bayan Türkçe Öğretmenine Hediye Ne Alınır? 

Türkçe öğretmeni ya da Edebiyat öğretmenine hediye alırken ajanda, kişiye özel kitap ayracı, kalpli kupa, kalem seti, kar küresi, öğretmen figürlü karikatür, kişiye özel termos, hediyelik kutu setleri gibi tasarımlara göz atabilirsiniz. 

2 - Erkek Matematik Öğretmenine Hediye Ne Alınır? 

Erkek matematik ya da edebiyat öğretmenine hediye alırken kişiye özel saat, telefon kılıfları, ruhsat kabı, kişiye özel çakı seti, kişiye özel powerbank gibi seçeneklere bakabilirsiniz. 

3 - Edebiyat Öğretmenine Doğum Günü Mesajı Nasıl Verilir? 

Edebiyat öğretmenine hediye kapsamında kişiye özel tasarımlara göz atarak mesaj, foto, metin, logo gibi tasarımları hediye ürünlerinin üzerine ekleterek verebilirsiniz. Bu bağlamda kupa, hediye kutusu, ajanda, metal kitap ayracı, kişiye özel sweatshirt, çerçeve gibi ürünleri mesajı ekleyebileceğiniz hediye olarak seçebilirsiniz. 

4 - Doğum Günü Hediyesi Önerileri Nelerdir? 

Kişiye özel kar küresi, kişiye özel puzzle, ajanda kalem seti, termos - çakmak - anahtarlık seti, hediye kutusu, özel tasarım ruhsat kabı, kişiye özel kanvas tablo, kendin boya tablo, peluş oyuncak vb. sayılabilir. Kadın ya da erkek oluşuna göre seçiminizi belirleyebilirsiniz. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade