Babaya Alınabilecek En Güzel Hediyeler - 10+ Hediye Fikri

5 gün önce A. Baspinar 28
Babaya Alınabilecek En Güzel Hediyeler - 10+ Hediye Fikri

Babaya alınabilecek hediyeler arasında anlamlandırılabilir en özel hediyeler baskiyap.com ile sizlerle! Özel günlerinizde, yeni iş başlangıçlarında, doğum günlerinde ve kutsallaştırılmış babalar günü gibi birçok değerli günler için, baskiyap.com sitesini ziyaret ederek bütün sevdiklerinize hediye bulabilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir Babaya Alınabilecek Hediyeler

Sevdiklerinizi en özel sürprizlerle şaşırtmayı seviyorsanız, kişiselleştirilebilir hediyeler tam size göre! Babanıza, annenize, sevgiliye ve arkadaşınız için kişiselleştirilebilir birçok kategoride cinsiyet farketmeksizin hediyelik ürünler yer alıyor. Bu ürünler, sizin isteğinize göre tasarlanarak kişiye özel yapılmaktadır. Ayrıca seçmiş olduğunuz hediyenin boyutu, rengi ve ebatı gibi özelliklerini de siz belirliyorsunuz. İşte, bu ürünler arasında kişiselleştirilebilir babaya alınabilecek hediyeler;

  • Kupa Bardak
  • Tablo
  • Telefon Kılıfı
  • Sweatshirt
  • Tshirt
  • Termos
  • Çakı
  • Araç Plakası
  • Anahtarlık
  • Ajanda

Kişiye Özel Gümüş Kupa Bardak

Kişiye Özel Gümüş Kupa Bardak

Sevgiliye, arkadaşa, anneye ve babaya alınabilecek hediyeler arasında en çok tercih edilen ürünler arasında kupa bardakları yer almaktadır. Kişiye özel baskılı kupalar ile istediğiniz tasarıma ait, estetik görünümlü ve kaliteli bir baskı ile anlamlı bir hediye oluşturabilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz kupa bardağın kulp modelini ve seramik-porselen malzemesi sizin seçmiş olduğunuz ürün ile oluşturulabilir.

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Kişiye özel tasarlanabilen kanvas tablolar ile en sevdiğiniz fotoğrafı ölümsüzleştirebilirsiniz. Babaya alınabilecek hediyeler arasında en çok sevilen bu ürün; ham bezden imal edilerek kaliteli kumaş yapısı ile canlı ve yoğun renklerin kullanılmasıyla, uzun yıllar solmaya dirençlidir. UV baskı tekniği ve yüksek çözünürlükle üretilen bu tabloların boyut seçenekleri ise;

Kanvas Tablo Özelliği 

Kanvas Tablo Boyutu

En-Boy

50*70

En- Boy

35*50

En-Boy

30*30

En-Boy

40*60

En-Boy

50*50

En-Boy

70*100

Kişiye Özel Iphone 12 Mini Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Kişiye Özel Iphone 12 Mini Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Koruma amaçlı kullanılan telefon kılıfları, tasarlanarak daha estetik ve kişiye özel bir ürün haline gelmektedir. BaskıYap ile istediğiniz gibi tasarlanabilir bu telefon kılıfları silikon malzeme, darbeye dirençli esnek bir yapı, tam kalıp ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir. Kişiselleştirilebilir bu kılıfların telefon markaları ise; iPhone, Oppo, Samsung, Xiaomi ve Huawei gibi telefon modelleridir.

Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt

Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt
Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt

Kış aylarının vazgeçilmezi olan sweatshirtler kişiselleştirilebilir olmasıyla daha çok rağbet görüyor. En özel günlerin hediyesi olabilecek sweatshirtler babaya alınabilecek hediyeler arasında içinizi ısıtacak tekstil ürünlerindendir. Beyaz, gri ve siyah rengin üzerine tasarlanabilir sweatshirtler; polyester katkılı pamuklu kumaş, şardonlu iç kumaşı ve cepleriyle şık bir görünüme sahip.

Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört

Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört
Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört

Spor ve şık bir tişörtü kişiselleştirerek çok daha anlamlı bir hediye haline getirebilirsiniz. Pamuklu kumaş yapısıyla öne, arkaya veya her iki tarafa DTF baskı ile istediğiniz modeli yaptırabilirsiniz. Beyaz ve siyah renk seçeneği bulunan tişörtler, babaya alınabilecek hediyeler içinde yaz aylarının en çok tercih edilen seçeneklerden biri.

Kişiye Özel Bambu Kapak Siyah Matara Termos

Kişiye Özel Bambu Kapak Siyah Matara Termos
Kişiye Özel Bambu Kapak Siyah Matara Termos

Kişiye özel tasarlanabilir çelik termos ile sevdiklerinize uzun yıllar sizi hatırlatacak bir hediye verebilirsiniz. Baş harfi veya isim gibi özelleştirilebilir bu termoslar, sıcak ve soğuk içecekleri uzun süre aynı formda tutmaktadır. İç ve dış yüzeyi paslanmaz Çelik’ten üretilen bu termosların boyut seçenekleri ise bulunmaktadır. 

Kişiye Özel Pusulalı Çok Amaçlı Çakı

Kişiye Özel Pusulalı Çok Amaçlı Çakı
Kişiye Özel Pusulalı Çok Amaçlı Çakı

İsim ve baş harf olarak tasarlanan çakı (bıçak) sadece babaya alınabilecek hediyeler arasında değil, sevgiliye alınabilecek hediyeler arasında da yer alıyor. Tek elle açılabilen mandallı mekanizmasıyla bilinen bu ürün; paslanmaz metal kabza, sıkı ve kaymaz bir kavrayış sağlayan tasarım ve anahtar halkası-klips gibi takılabilir özelliklidir. Cep boyu olarak tasarlanan bu ürün 25*105*19 mm ebatındadır.

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Her erkeği çok mutlu eden ve babaya alınabilecek hediyeler listesinde yer alan kişiselleştirilmiş araç plakaları, farklı bir hediye arıyorsanız tam size göre! Araca şık ve güzel bir görünüm sağlayan tasarlanmış plakalar; isme özel, imzalı, logolu, özel kalp ve emoji gibi tasarımlarla özelleştirilmektedir. Ayrıca 52*12 cm boyutuyla standart özelliklere sahip araç plakaları, çift olarak satılmaktadır.

Yuvarlak Pleksi Lazer Kazıma Anahtarlık

Yuvarlak Pleksi Lazer Kazıma Anahtarlık

Lazer kazıma olarak bilinen özelleştirilmiş anahtarlıklar, babaya alınabilecek hediyeler arasında yer alan alan ürünlerdendir. Sonsuzluk, isim ve çeşitli modeller ile tasarlanabilir anahtarlıklar; paslanma ve kararmaya dirençli metal yapısıyla, ev formunda şekli ile sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kişiselleştirilebilir üründür.

Ekonomik Kişiye Özel 2025 Siyah Ajanda Defter

Ekonomik Kişiye Özel 2025 Siyah Ajanda Defter
Ekonomik Kişiye Özel 2025 Siyah Ajanda Defter

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünler arasında, en çok tercih edilen seçeneklerden biri de ajandalardır. Kişiselleştirilerek alınmış olan ajandalar, sevdikleriniz için çok daha anlamlı bir hediye olacaktır. Çeşitli renk seçeneği ile isme özel, tarihli ve baş harfi gibi detaylarla özelleştirilen ajandalar için BaskıYap sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Babaya alınabilecek hediyeler ile ilgili sık sorulan sorular ve yanıtları;

1  - Babalar Günü İçin Ne Yapılabilir?

Babalar gününü en anlamlı hale getirebilmek için çeşitli aktiviteler yapabilir veya pasta üfletmek, hediye almak gibi süprizler yaparak onu güzel heyecanlarla şaşırtabilirsiniz.

2  - Bir Erkeğe Ne Hediye Alınır?

Babanıza, sevgilinize veya arkadaşınıza kısacası hayatınızdaki bir erkeğe alabileceğiniz hediyeler; parfüm, akıllı saat, kol düğmeleri, tavla, tespih, anahtarlık, cüzdan, gömlek, tişört, ceket, bileklik gibi ürünler tercih edilebilir.

3  - Manevi Hediye Ne Olabilir?

Sevdiklerinize alabileceğiniz veya yapabileceğiniz manevi hediye fikirleri genellikle; Kitap, fotoğraf anı defteri, kişiselleştirilmiş kupa bardak, kişiselleştirilmiş tekstil ürünleri, film ajandası, saat veya çeşitli takılar olabilmektedir.

4  - Özel Bir Hediye Ne Olabilir?

Farklı ve özel bir hediye arıyorsanız kişiselleştirilmiş hediyeler tercih edebilirsiniz. Yani kişiye özel üretilen kalem, tablo, kupa, anahtarlık, çakmak, puzzle, isimli kolye veya bileklik gibi kişiye özel tasarlanmış ürünler tercih edebilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade