Akademisyene Hediye Fikirleri +10 Hediye Önerisi

1 ay önce A. Baspinar 168
Akademisyene Hediye Fikirleri +10 Hediye Önerisi

Akademisyene hediye fikirleri, sevdiği bir arkadaşının akademisyenliğini kutlamak veya hocasına hediye almak isteyenlerin ilgisindedir. Akademisyenler, üniversitelerde ders veren ve bilgileri doğrultusunda öğrencilere yol gösteren danışmanlardır. Üniversitelerde çeşitli alanlarda öğrencileri eğiten bu kişiler uzun bir kariyer geçmişine sahiptir ve durmadan kendilerini geliştirirler.

Bundan dolayı da sevdiğiniz bir arkadaşınızın bu yeterliliğini kutlamak veya öğretmeninize anlamlı bir hediye armağan etmek istiyorsanız akademisyene hediye fikirleri araştırması yapmışsınızdır. Sizlere kolaylık sağlamak ve fikir oluşturmak adına akademisyene hediye fikirleri şu şekildedir!

10 Farklı Akademisyene Hediye Önerileri!

Arkadaşlarınızdan veya ailenizden biri akademisyenliğe yöneldiyse veya bu hedefinde başarılı olduysa bunu bir hediyeyle kutlamak gerekir. Akademik kariyer bazı noktalarda zorlayıcı kabul edilse de süreç oldukça keyiflidir. Hem bu keyfe ortak olmak hem de zorlayıcılığa destek olmak için ise akademisyen hediye önerileri şu şekildedir:

Kişiye Özel Siyah Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Kişiye Özel Siyah Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Akademisyenlik bolca araştırma, ders anlatımı, toplantı, eğitim ve görüşmeyi de beraberinde getirmektedir. Üniversite ortamında öğrencilerin bir numaralı yol göstericisi olan akademisyene hediye için kişiye özel ajanda ve kalem setleri şahane bir hediyedir.

Kalemin ve defterin üzerine yapılan baskılar ve tasarımlar sayesinde akademisyenin yaşamına büyük bir kolaylık sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu seti şu şekilde de tercih edebilirsiniz:

  • Kişiye özel ajanda ve kalem
  • Kişiye özel termos, ajanda ve kalem seti
  • Ajanda, termos ve çakmak seti
  • Ajanda, kupa ve kalem seti

Kişiye Özel Baskılı Ahşap Yuvarlak Masa Saati

Kişiye Özel Baskılı Ahşap Yuvarlak Masa Saati

Akademisyene hediye denildiğinde vaktini güzelce yönetebilmesi ve işlerini organize edebilmesi adına saatlerin önemi artmaktadır. Kişiye özel masa saati ile akademisyeninizin masasını güzelleştirirken zamana da vurgu yapabilirsiniz. Kalpli, yuvarlak ve kare şekilli masa saatlerine istediğiniz görseli ve tasarımı bastırarak hayatınızdaki akademisyeni mutlu edebilirsiniz.

Siyah Mermer Masa İsimliği

Siyah Mermer Masa İsimliği

Öğretim görevlisi, doçent veya uzman unvanına sahip akademisyene hediye için masa isimliği de tasarlayabilirsiniz. Ofisinde masasının üstünü şenlendirecek bu tasarım sayesinde hep yanında olduğunuzu da hissettirebilirsiniz. Hele ki bu isimliğin yanında bir de kişiye özel kalem yer alıyorsa, akademisyeninizin çok mutlu olacağı öngörülebilir bir şey olmaktadır!

Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı

Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı
Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı

Akademisyenlik, tez danışmanlığı veya çeşitli sorumlulukları da içerebilmektedir. Tez yazma ise öğrencilerin bölümleri, istekleri ve mezuniyet şartları gereğince yazdıkları bilimsel bir makaledir. Birçok ince detayı ve danışmanlığı içeren bu süreçte tez danışmanınıza kişiye özel bloknot alabilirsiniz. Masasının üzerinde sizden bir armağanın dışında onun için özel tasarlanmış not kağıtları elbette ki güzel bir akademisyene hediye seçimi olacaktır.

İsme Özel Plastik Metal Usb Flash Bellek | Siyah

İsme Özel Plastik Metal Usb Flash Bellek | Siyah
İsme Özel Plastik Metal Usb Flash Bellek | Siyah

Birçok çalışma yapan ve eğitim süreci geçiren akademisyenler için USB belleklerin önemi yadsınamaz değerdedir. Bundan dolayı da akademisyen hediye önerisinde kişiye özel USB belleğin değeri büyüktür. İsim ve tasarım baskısının mümkün olduğu bu USB bellekler şu şekildedir:

KİŞİYE ÖZEL USB BELLEK  
İsme özel plastik USB bellek Anahtar şekilli metal USB bellek
Mini kart şekilli USB Deri USB bellek
Metal USB Yuvarlak kart USB
Ahşap USB bellek Siyah metal USB

Sırdaş 4315 Mega Büyük Boy

Sırdaş 4315 Mega Büyük Boy
Sırdaş 4315 Mega Büyük Boy

Resmî evraklar, öğrenci evrakları ve daha birçok kaşe, imza işiyle uğraşan akademisyenler için kaşenin önemi büyüktür. Akademisyen için seçip tasarlayabileceğiniz Baskıyap kişiye özel kaşeler şu şekildedir:

  • Standart kaşe
  • Otomatik tarihli kaşe
  • Kalem kaşe
  • Cep kaşe
  • Numaratör kaşe
  • Yuvarlak kaşe

Bu kaşeleri akademisyenin ihtiyacı doğrultusunda özelleştirebilirsiniz. İsterseniz akademisyenin adı soyadı, unvanı yer alabilir isterseniz de sadece adı soyadı yer alabilmektedir. Arkadaşınız bir akademisyen ise onunla aranızda geçen bir espriyi de kaşeye bastırarak hediye verebilirsiniz.

İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem

İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem
İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem

Danışman hocanıza bir hediye almak istiyorsunuz ancak kafanız karışık ise kişiye özel kaleme göz atmalısınız. Birçok öğrenciye yol gösteren danışman hocalar için kalemin, defterin ve not almanın önemi açıkça ortadadır. Bundan dolayı da danışman hocanız için özel bir kalem tasarlayarak, ona verdiğiniz değeri gösterip, yardımları için teşekkür edebilirsiniz.

Kişiye Özel Bambu Kapak Lacivert Matara Termos

Kişiye Özel Bambu Kapak Lacivert Matara Termos
Kişiye Özel Bambu Kapak Lacivert Matara Termos

Akademisyene hediye bakıyorsanız ve öğretmeniz çayı kahveyi çok içen biriyse onun için kişiye özel termos tasarlayabilirsiniz. Bu termos sayesinde akademisyeniniz ihtiyaç duyduğu içeceği sıcak ya da soğuk olacak şekilde tüketebilir. Kişiye özel tasarımları yapabileceğiniz termoslar ise şu şekildedir:

AKADEMİSYENE HEDİYE: KİŞİYE ÖZEL TERMOS  
Çantalı termos Paslanmaz çelikten yapılmış siyah termos
Su termosu Süzgeçli termos
Gümüş termos Bambu kapaklı termos
Vantuzlu devrilmeyen termos Dijital göstergeye sahip termos
Termos bardak Bardaklı termos

Kişiye Özel S-Link Siyah Kablosuz Şarj Cihazı Kalemlikli Masa Lambası

Kişiye Özel S-Link Siyah Kablosuz Şarj Cihazı Kalemlikli Masa Lambası

Masaüstü kalemlikler ofis içerisinde en çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Erkeğe ofis hediyesi açısından da işlevsel olan kalemlikler, kişiye özel tasarımlarla buluşmaktadır. Porselen kalemlik veya fotoğraf baskılı ahşap kalemlik sayesinde istediğiniz tasarımı akademisyeninize armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Baskılı Ve Yazılı Ödül Kupası

Kişiye Özel Baskılı Ve Yazılı Ödül Kupası
Kişiye Özel Baskılı Ve Yazılı Ödül Kupası

Makama alınacak hediyeler denildiğinde doçentliğini tamamlamış arkadaşınıza veya ailenizin bir üyesine espri seviyesi yüksek bir hediye verebilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız akademik başarısını doçentliğe taşıdığında başarısını tebrik etmek için ödül kupalarından yardım alabilirsiniz. Üzerine istediğiniz baskıyı yaptırarak arkadaşınızın yüzünü güldürürken ona unutamayacağı bir hediye de vermiş olursunuz.

Sık Sorulan Sorular

Akademisyene hediye olarak ne alınır oldukça düşündürücü olsa da ağırlıklı olarak işini hafifletecek özel hediyelere yönelinmektedir. Bu doğrultuda akademisyene hediye ne alınır hakkında sık sorulan sorular şu şekildedir:

Akademisyen Hocaya Ne Hediye Alınır?

Akademisyene hediye olarak ajanda, kalem, kartvizit, termos gibi kullanışlı hediyeler tercih edilmelidir.

Doktorasını Bitirene Ne Hediye Alınır?

Doktora eğitimini tamamlayan samimi bir arkadaşınıza esprili bir hediye olarak plaket tasarlayabilirsiniz. Bununla birlikte kalem, ajanda seti veya kupa tasarımı da yapabilirsiniz.

Doçent Olan Birine Ne Hediye Alınır?

Akademisyene hediye veya doçente alınacak hediyeler genellikle kullanışlı olmalıdır. Kişiye özel saatler, USB bellek, hediye kutuları veya kişiselleştirilmiş not kağıtları, kaşeler bu meslek gruplarına alınabilecek hediyelerdendir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade