Amcaya Doğum Günü Mesajı | Anlamlı 20+ Söz

3 hafta önce A. Baspinar 193
Amcaya Doğum Günü Mesajı | Anlamlı 20+ Söz

Amcaya doğum günü mesajı amcasını mutlu etmek isteyen kişiler için oldukça önemlidir. Hemen hemen herkesin amcası hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Öyle ki halk arasında “amca baba yarısıdır” sözü yaygınlaşmıştır. Bu söz amcalarımızın bizler için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için söylenir.

Hayatımızda bu denli önemli yer tutan birini de doğum gününde hatırlamak isteriz. Böylece hem amcamızı hem de kendimizi mutlu etmiş oluruz. Doğum günü mesajı yanı sıra isme özel kupa gibi mütevazı hediyeler ile de mutlu etmeniz mümkün!

Amcaya Doğum Günü Mesajı Atarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Amcaya doğum günü mesajı göndermeden önce bazı hususların göz önünde bulundurulmasında yarar olur. Böylece hem amcalarımızı hem de kendimizi memnun etmemiz mümkün olur. Dikkat edilmesi gereken söz konusu hususları ise şu şekilde sıralamak gerekir;

Saygı konusu

Amcamız bir aile büyüğümüz olduğu için attığımız mesajın saygı çerçevesinde olması gerekir.

Mesajın uzunluğu

Uzun uzun mesajlar belli bir yaşın üzerindeki kişileri yorabilir. Bu nedenle duygularımızı kısa ve öz bir şekilde dile getirmek gerekir.

Mesaj tarzı

Amcamıza nasıl bir mesaj yazmamız gerektiği onunla olan muhabbetimiz ile de yakından ilgilidir aslında… Yani amcamızla aramızda esprili bir ilişki varsa o şekilde mesajlar yazmak daha eğlenceli olabilir.

Amcası ile arasında mesafe olan kişiler ise ona göre mesaj yazmalıdır.

 

1 – Yeğenden Amcaya Doğum Günü Mesajları 

Yeğenden amcaya doğum günü mesajı hem amcayı mutlu eder hem de yeğeni mutlu eder. Amca yeğeni tarafından düşünüldüğü ve hatırlandığı için mutlu olur. Yeğen ise amcası mutlu olduğu için mutlu olur.  

Amcasını mutlu etmek isteyenler için mesaj örneklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • “Canım amcam, babamın yarısı seni çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun.”
  • “Amcacığım, iyi ki benim amcam olmuşsun. Üzerimdeki emeklerini hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”
  • “Amcam, ailemizin neşesi iyi ki varsın. Senin sayende bu kadar mutlu ve neşeli bir aileye sahibiz. Ömrün uzun olsun.
  • “Amcacığım, yaş aldıkça gençleşen nadir insanlardansın. Canım benim hayırlı ve uzun bir ömrün olsun.”
  • “Amcacığım, çocukluğuma dair olan çoğu anımda sen varsın. Seninle geçirdiğimiz keyifli ve eğlenceli vakitler var. İyi ki en mutlu anlarımın şahitlerinden biri sensin. Doğum günün kutlu olsun.”

2 – Baba Yarısı Amcaya Doğum Günü Mesajı Uzun Nasıl Yazılır?

Amcaya doğum günü mesajı atılırken uzun mesajlar yazmak isteyebiliriz. Fakat bu mesajın nasıl yazılacağı, nasıl bir giriş yapılacağı konusunda tedirginlik yaşanabilir. Ama uzun mesaj yazma konusu sanıldığı kadar zor bir şey değildir. Örneklerini ise şu şekilde sıralamak mümkün olur;

  • Canım amcam, sen benim için o kadar kıymetlisin ki… Bunu anlatmaya kalksam ne uygun bir kelime bulabilirim ne de duygularımı tam anlamı ile dile getirebilirim. Sana olan sevgimi ve saygımı ancak hareketlerimle hissettirebilirim. İyi ki benim büyüğümsün. Bana yapmış olduğun babalığı asla unutamam. Allah sana hayırlı ve uzun ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin. Sevdiklerinle ve ailen ile mutlu ve güzel bir ömür diliyorum sana…
  • Benim kalbi güzel, kendi güzel amcam… Kimse amcasını benim kadar çok sevemez. Mümkün değil. Çünkü senin bana yaptığın iyilikleri ve büyüklükleri asla unutamam. Senin yerin bende çok ayrı, hep de öyle kalacak… Doğum günün vesilesi ile tüm duygularımı söylemek istiyorum. Çocukluğumla alakalı tüm güzel anılarımda sen varsın. Bundan sonra da senin olmanı diliyorum. İyi ki doğmuşsun.

3 – Amcaya Doğum Günü Mesajı Kısa Nasıl Yazılır?

Bazı amcalar ve yeğenler de kısa mesaj yazmaktan ve okumaktan hoşlanırlar. O nedenle kısa mesaj örneklerine de ihtiyaç duyulur. Amcaya doğum günü mesajı nasıl kısa yazılır diye soranlar için ise örnekleri şu şekilde sıralamak mümkün olur;

  • “Canım amcam iyi ki doğup iyi ki benim amcam olmuşsun. Doğum günün kutlu olsun.”
  • “Amcacığım, baba yarım… İyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Hayırlı ve güzel bir ömrün olsun.”
  • “Güzel amcam, sen ailemizin neşesi ve rengisin. Sen olmasan ne yapardık bilmiyorum. İyi ki doğmuşsun.”
  • “Amcam, ailemizin en fırlama insanı, iyi ki aynı ailede dünyaya gelmişiz. Sevdiklerinle güzel bir ömrün olsun. İyi ki doğmuşsun.
  • “Benim düşünceli amcam, sen olmasan kim düşünürdü bizi? Kim toplardı ailemizi böyle, iyi ki varsın.”

Amcaya Doğum Günü Mesajı ile Alakalı Sık Sorulan Sorular

Amcaya doğum günü mesajı yazmadan önce bazı konular soru işareti olarak zihinlere takılabilir. Bu soruların cevaplarını yanıtlayınca daha rahat ve içten bir mesaj yazmak mümkün olur. Söz konusu soruları ise şu şekilde yanıtlamak mümkün olur;

1 – Amcaya Doğum Günü Mesajı Komik Bir Şekilde Yazılır mı?

Amcaya doğum günü mesajı yazarken komik olmalı mı? Sorusu pek çok kişinin aklına gelir. Fakat bu soruya net bir cevap vermek çok da mümkün değildir. Çünkü amca-yeğen ilişkisine göre değişiklik gösterir.

2 – Amcaya Doğum Günü Mesajı Uzun Duygusal Yazılır mı?

Eğer amcanız uzun ve duygusal mesajlardan hoşlanıyorsa elbette hem uzun hem de duygusal bir dille doğum günü dileklerinde bulunabilirsiniz.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade