Sevgiliye Doğum Günü Sözleri | En Romantik 30 Doğum Günü Sözü

3 ay önce A. Baspinar 3051
Sevgiliye Doğum Günü Sözleri | En Romantik 30 Doğum Günü Sözü

Sevgiliye doğum günü sözleri çiftler için oldukça önemlidir. Doğum günü ya da yıldönümü gibi önemli günler çiftleri tatlı bir telaşa sokar. Çiftler hayatında olan kişiyi mutlu etmek amacı ile hem hediye düşünür hem de romantik sözleri zihninde birleştirmeye çalışır.

Hayatımızda olan insanı mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ederiz. İlişkinin mutlu ve huzurlu bir şekilde ilerlemesi için iki tarafın da çaba göstermesi gerekir. Çaba deyince insan zihninde genelde yapılması zor olan eylemler canlanır. Fakat aslında bu sanıldığı kadar zor değildir. Bir çift romantik doğum günü sözü de karşıdaki insanı mutlu etmeye yeter.

Sevgiliye Doğum Günü Sözleri Nasıl Yazılmalı?

Sevgiliye doğum günü sözleri yazılmadan önce zihinde bazı şeylerin toparlanması gerekir. Bazı noktaları göz ardı etmeden hareket etmek gerekir. Aksi halde sarf edilen sözlerin etkileyiciliği azalabilir. Sevgiliye doğum günü sözleri ya da mesajları yazarken dikkat edilmesi gereken hususlar şu şekildedir;

Sevgiliye doğum günü sözleri sıradanlıktan uzak olunmalıdır.

Her çift doğum günü gibi özel günlerde hayatında olan insanın doğum gününü etkileyici sözler ile kutlamak ister. Herkesin yaptığı bir şeyi ancak sıradanlıktan kurtararak partnerimizi mutlu edebiliriz. Bu da orijinal yalnızca sizin aranızda muhabbeti geçen esprili sevgiliye doğum günü sözleri ile mümkün olabilir.

Romantik doğum günü sözü Tekrar eden cümleler oluşmamalıdır.

Sürekli aynı anlama çıkan ya da tekrar eden cümleler kullanırsanız sevgilinizin etkilenme ihtimalini azaltırsınız. Sevgiliye doğum günü sözleri içeren mesaj uzun olmak zorunda değildir. Bu nedenle mesajı uzun tutmak amacı ile sürekli aynı cümleleri kurarak akışın bozulmasına sebep olmayın.

Sevgiliye doğum günü mesajı anlamlı olmalıdır.

Sevgiliye doğum günü sözleri içeren mesajlar atarken cümlelerin anlamlı olmasına da dikkat etmek gerekir. Aksi halde karşımızdaki kişinin cümlelerimizden etkilenme ihtimalini düşürmüş oluruz.

1 – Sevgiliye Doğum Günü Sözleri Kısa Olur mu?

Sevgiliye doğum günü sözleri ile mesaj atmak istediğimizde uzun uzun yazmak zorunda olduğumuzu hissedebiliriz. Fakat her zaman uzun mesajlar yazmalıyız diye bir kural yok. Yani kısa fakat etkili cümleler ile de hayatımızda olan insanın doğum gününü kutlamamız mümkün olur. Hem kısa hem de etkili olan romantik doğum günü sözü örnekleri ise şu şekildedir;

  • “Sevgilim, hayatıma güneş gibi doğdun, hem bu dünyaya hem de benim dünyama geldiğin için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.”
  • “Hayatımın anlamı, iyi ki doğmuşsun. Sen olmasaydın ben bu dünyadaki anlamımı ve amacımı asla bulamazdım.”
  • “Aşkım, doğum günün kutlu olsun. Seninle olan her gün benim için çok özel ve güzel. İyi ki benimsin.”
  • “Benim güzeller güzeli sevgilim. Seni bu dünya üzerindeki her şeyden daha çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.”
  • “Biricik sevgilim, seninle birlikte benim hayatıma güneş doğdu. Yüzüm güldü. Sen olmasan ne yapardım bilmiyorum. İyi ki varsın.”

2 – Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Erkek Partnere Nasıl Yazılır?

Sevgiliye doğum günü sözleri bir kadın tarafından yazıldığı zaman genellikle uzun uzun yazılır. Kadınlar, onun hayatındaki yeri hakkında uzun ve etkileyici cümleler kurar. Bu cümlelerden bazıları ise şu şekilde örneklendirilebilir;

  • “Canım sevgilim, ben hala seni bulduğuma, sana sahip olduğuma inanamıyorum. Sen mutlu olmaya, huzurlu olmaya herkesten daha fazla layıksın. Bu yüzden seni mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Yeter ki sen benim elimi hiç bırakma. Doğum günün kutlu olsun.”
  • “Benim güzeller güzeli sevgilim, seninle yalnızca özel günler değil her gün güzel. Bu güzelliğin tek sebebi de sensin. Çünkü bulunduğun her yeri güzelleştirme ve çiçek açtırma gibi bir özelliğin var. Seni zaten bu yüzden çok seviyorum. İyi doğmuşsun. Hep benim kalman dileği ile…”
  • “Benim hayatım olduğun için teşekkür ederim. Bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun canım sevgilim.”
  • “Canım sevgilim, hayatımda yaşadığım tüm zorlukları senin elini tutarak aştım. Sen benim bu dünyadaki en değerlimsin. Hep yanımda olmanı, tüm doğum günlerini benimle birlikte kutlamanı diliyorum.”
  • “Dünyanın en yakışıklı ve en iyi yürekli erkeğine sahip olduğum için herkesten daha şanslı bir kadınım. Lütfen hep yanımda ol. Seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.”

3 – Sevgiliye Doğum Günü Sözleri Kısa Nasıl Yazılır?

Sevgiliye doğum günü sözleri kısa olarak yazılacaksa hediye kartlarına yazılması daha doğru bir tercih olur. Sevgilinizin doğum günü yaklaştığı zaman ona ne hediye alacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Orijinal ve ona özel bir hediye sevgilinizi daha mutlu edecektir. İsme özel kupa ya da anahtarlık söz konusu hediyeye örnek olarak verilebilir. Bu tarz hediyeler ile beraber sevgiliye doğum günü sözleri de daha da anlam kazanmış olur.

Romantik doğum günü sözü ya da sevgiliye doğum günü sözleri örnekleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • “Hayatımı bahara çeviren kadın/erkek, sana çok teşekkür ederim. İyi ki doğdun.”
  • “Senden önce nasıl nefes alıyordum acaba, seninle birlikte hayatıma renk geldi. İyi ki doğmuşsun.”
  • “Sen olmasaydın, ben nasıl yolumu bulurdum bilmiyorum. Bu yüzden her gün doğduğuna ve benim olduğuna şükrediyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.”
  • “Hayatıma girdiğin gün beni dünyanın en şanslı insanı yaptın. Hep benimle kalman dileğiyle, iyi ki varsın.”
  • “Canım sevgilim, sen benim başıma gelen en güzel şeysin. Seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama iyi ki yapmışım.”
  • “Doğduğun için ve benim olduğun için teşekkür ederim.”
  • “Yaş aldıkça güzelleşen sevgilim, iyi ki beni seçtin. Seni her şeyden çok seviyorum.”
  • “Dünyada senden daha temiz bir insan olduğuna inanmıyorum. Sana sahip olduğum için de benden daha şanslısı yok. İyi ki sen.”
  • “Dünyanın en güzel ve en çekici kadının doğum günü kutlu olsun. Her geçen gün daha da güzel bir kadına dönüşüyorsun. Doğum günün kutlu olsun hayatımın anlamı.”
  • “Ne zaman elimi tutsan, gözlerimin içine baksan kendimi dünyanın en şanslı insanı gibi hissediyorum. Bu 20 yıl sonra da böyle olacak 40 yıl sonra da. İyi ki doğmuşsun.”
  • “Bundan sonraki tüm doğum günlerini beraber kutlamak dileği ile iyi ki doğdun sevgilim.”
  • “Sen benim bu dünyadaki en büyük şansım ve mutluluğumsun. İyi ki varsın.”
  • “Hayatının en özel günü hangisi diye sorsalar, şüphesiz senin doğduğun günü söylerim. Seni bana veren bugünden daha özel ve anlamlı bir gün yok benim için.”
  • “Benim güzeller güzeli sevgilim, varlığınla beni ödüllendirdiğin için teşekkür ederim.”
  • “Benim biricik aşkım, senin yokluğunu düşünmek bile istemiyorum. Çünkü varlığın çok özel.”
  • “Sevgilim, bana bu dünyada en iyi gelen şey sensin. Varlığına bin şükür.”

Sevgiliye Doğum Günü Sözleri ile Alakalı Sık Sorular

Sevgiliye doğum günü sözleri içeren mesajlar göndermeden önce kafada bazı soru işaretlerinin olması oldukça doğaldır. Bu soruların yanıtlanması daha tutarlı bir romantik doğum günü sözü elde edilmesine yardımcı olur. 

1 – Sevgiliye Doğum Günü Sözleri Şiirli mi Olmalı?

Eğer sevgiliniz şiirlerden hoşlanan biri ise romantik doğum günü sözü yerine sevgilinizin sevdiği şiirleri de tercih edebilirsiniz. Sevgiliye doğum günü sözleri tamamen karşıdaki insanın zevkine göre düzenlenmelidir.

2 – Romantik Doğum Günü Sözü Uzun mu Olmak Zorunda?

Sevgiliye duygusal doğum günü mesajı uzun ya da kısa olabilir. Sevgiliye doğum günü sözleri sarfederken önemli olan etkileyici ve anlamlı cümleler kurabilmektir. Uzun olması zorunlu değildir.

Editörün Sevgiliye Hediye Önerisi: Sevgiliye Hediye Kulplu Fincan Bardak


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade