Eşe Etkileyici Sözler 20+ Söz

1 ay önce A. Baspinar 1207
Eşe Etkileyici Sözler 20+ Söz

Eşe etkileyici sözler söylemek oldukça basit bir jest gibi görünse de etkisi o kadar da basit değildir aslında… Genelde kadınlar bu tarz sözlerden hoşlanır gibi görünür. Fakat erkekler de kendilerine etkileyici ve güzel sözler söylenmesinden çok mutlu olur. Bu nedenle herhangi bir özel gün olmasını beklemeden kadın olsun erkek olsun partnerimize etkileyici sözler söylemek de fayda var!

Kimi için eşe etkileyici sözler söylemek ya da iltifat etmek oldukça kolaydır. Kimi için ise sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Cümleye nereden başlayacağını nasıl bitireceğini bilemeyen hatta bu yüzden ecel terleri döken insanların sayısı hayli fazladır. Bu yüzden eşe etkileyici sözler ile alakalı bazı ipuçları ve örnekler vermiş olacağız.

Eşe Etkileyici Sözler Söylemeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bir doğum günü ya da yıldönümü vesilesi ile eşinize güzel sözler, etkileyici cümleler kurmak istiyorsanız öncelikle dikkat etmeniz gereken birkaç husus bulunur. Bu hususları da göz önünde bulundurarak eşinizin sizden daha fazla etkilenmesini sağlayabilirsiniz. Karısına güzel sözler söylemek isteyen ya da can eşim sözleri nedir diye soranların dikkat etmesi gerekenler şu şekildedir;

Samimi olun

Eşe sözler söylerken en dikkat edilmesi gereken noktalardan biri samimiyettir. Söylediğiniz şeylerde samimi değilseniz hiçbir değeri olmayacaktır.

Davranışlarınız ile sözleriniz çelişmesin

Eğer eşe etkileyici sözler söylendikten sonra davranışlarınız o sözlerin tam tersini söylüyorsa karşınızdaki kişiyi etkilemeniz mümkün olmaz. Bu nedenle eşinize güzel bir söz söylemeden önce onu davranışlarınız ile mutlu edin.

Klişe sözlerden uzak durun.

Herkes tarafından ezber edilmiş sözler eşinizi etkilemeye yetmez. Bu nedenle özgün olmaya gayret edin. Eşe etkileyici sözler ancak bu şekilde gerçekten etkileyici olur.

1 – En Güzel Eşe Etkileyici Sözler

Eşe etkileyici sözler söylemeden önce örneklere ihtiyaç duymak çok normaldir. Özellikle yıldönümü gibi özel günlerde insan karşısındakini mutlu etmek amacı ile konu hakkında araştırmalar yapmak ister. İşte eşe sözler ve etkileyici cümleler!

  • “Benim dünyalar güzeli eşim, sana sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Geçmişim ve geleceğim hep sensin. Teşekkür ederim benim olduğun için…”
  • “Senden daha güzeline rastlamadım. Canım eşim iyi ki bu hayatı seninle paylaşıyorum. Acı tatlı günlerimin hepsinde sen vardın ve hep sen olacaksın. Hiç bırakma elimi. Seni çok seviyorum.”
  • “Eğer iyi bir eşe sahipsen dünyada cenneti bulmuşsun demektir. Sen de benim bu dünyadaki cennetim oldun. Seninle evlendiğim gün hayatımın en doğru kararını vermişim aslında… Canım eşim iyi ki benimsin. Seni çok seviyorum.”
  • “Benim gülüşü güzelim, seni ilk gördüğüm anı dün gibi aklımda tutuyorum. O kadar güzel ve narindin ki… Ama her geçen gün güzelliğine güzellik katılıyor. Böyle bir eşe sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Nice yıldönümlerimiz olsun inşallah. Benim ay yüzlü sevgilim.”
  • “Biliyorsun ben süslü cümleler kurmayı pek beceremem. Özellikle söz konusu sen olduğun zaman güzelliğin karşısında dilim tutulur. Ama bugün biraz sana olan aşkımdan bahsetmek istiyorum. Bazıları evlenince aşkın öleceğini iddia eder. Biz bu tezi çürüten en güzel çiftiz sevgilim. Seninle ilgili olan her şeye bayılıyorum. İyi ki benim can yoldaşım olmuşsun. Beraber nice mutlu senelere inşallah.”

2 – Eşe En Güzel Aşk Sözleri Örnekleri Nelerdir?

Eşe sözler sarf ederken her zaman güzel ve özel olmasına dikkat ederiz. Çünkü beraber bir hayatı paylaştığımız insanın bizimle olmaktan mutluluk duymasını isteriz. Eşe etkileyici sözler her zaman klişe olmaktan uzak özgün olmalıdır. Bu tarz aşk sözlerinden birkaç tanesini ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • “Seni kendimi bilmeden önce bile çok seviyordum her zaman da çok seveceğim canım eşim.”
  • “En az senin kadar seveceğim kız ikimizin kızı olacak aşkım.”
  • “Benim güzeller güzeli eşim, ismin hiç eksik olmasın hayatımdan.”
  • “Bir eşi olmalı insanın gözlerinin içine baktığı zaman tüm dertlerini unuttuğu…”
  • “Hayatımın en güzel ve en önemli parçası kokun hiç eksilmesin evimden.”

3 – Kadından Eşine Güzel Sözler 

Eşe etkileyici sözler dediğimiz zaman hemen hemen herkesin aklına karısına güzel sözler söyleyen bir eş gelir. Fakat her zaman durum bu şekilde değildir. Bir kadın da elbette eşe sözler hatta romantik sözler sarf etmek isteyebilir. Kadından eşine güzel sözler örnekleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • “Canım kocam, en güzel günlerimiz hep el ele olsun. Hiç yanımdan ayrılma, seni çok seviyorum.”
  • “Herkesin hayatta mutluluk kaynağım olarak nitelendirdiği bir şeyler vardır. Benim mutluluk kaynağım da sensin canım eşim.”
  • “Seni sevmek bu dünyada başıma gelen en güzel şey, iyi ki benim eşim oldun.”
  • “Bana yuva olduğun için arkamdaki en büyük destek olduğun için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.”
  • “Hayatımın bir tek anlamı varsa o da sensin. Sen olmasaydın ben eksik kalırdım.”

Eşe Etkileyici Sözler ile Alakalı Sık Sorulan Sorular

Eşe etkileyici sözler sarfederek eşini mutlu etmek isteyen birinin merak ettiği bazı hususlar vardır. Bu hususların açıklığa kavuşması halinde eşe sözler daha etkileyici hale gelebilir. Eşe etkileyici sözler söyleme konusu ile alakalı merak edilen sorular ise şu şekildedir;

1 - Kocaya Duygusal Mesaj Uzun mu Yazılmalı?

Eşe etkileyici sözler mesaj yolu ile sarf edilecekse uzun mesaj mı yoksa kısa mesaj mı? Sorusu özellikle yıldönümü veya doğum günü gibi özel günlerde merak edilir. Fakat bu soruya net olarak cevap vermek çok mümkün değildir. Çünkü bazı eşler uzun mesaj okumaktan hoşlanırken bazıları ise kısa ve net ifadelerden hoşlanır. Siz de eşinizin mizacına göre mesajlarınızı kısa veya uzun olarak ayarlayabilirsiniz.

2 – Yıldönümünde Eşe Etkileyici Sözler Yeterli Olur mu?

Yıldönümü gibi özel günlerde eşe sözler ve iltifatlar sarfetmenin yanı sıra küçük hediyeler almak da hoş bir jest olacaktır. Hayatınızı paylaştığınız insanı sene de birkaç defa özel günler vesilesi ile mutlu etmeniz ilişkinize de olumlu katkılar sağlar. Bu nedenle özel günlerinizde İsme özel termos bardak gibi minik hediyeler ile partnerinizi mutlu edebilirsiniz. Böylece eşe etkileyici sözler söylemenin yanı sıra somut bir şey ile de onu mutlu etmiş olursunuz.


Posted In: Keşfet

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade